De uitzonderingspagina's gebruiken

Gebruik deze sectie om blanco pagina's in te voegen en de instellingen voor de bestaande pagina's aan te passen of te vervangen.

De uitzonderingspagina's zijn:

• Invoegen
  • Vervangen
  • Subset

Opmerking: Zorg ervoor dat u eerst de instellingen voor de opties Impositie, Papier en Afwerking configureert voordat u andere instellingen configureert in het gedeelte Uitzonderingspagina's. De uitzonderingspagina's nemen deze instellingen over wanneer ze voor de eerste keer worden toegevoegd.