Taken bewerken in RICOH TotalFlow Prep

Soms kunt u een taak bewerken in TotalFlow Prep in plaats van in het dialoogvenster Eigenschappen voor de taak. De taak moet de status TotalFlow Prep wacht, Fout of Opgeslagen hebben.
TotalFlow Prep moet op dezelfde server zijn geïnstalleerd als TotalFlow Production Manager.
Ga als volgt te werk om een taak voor bewerking te retourneren vanuit TotalFlow Production Manager naar TotalFlow Prep:
  1. Ga als volgt te werk om op een bepaald punt in de workflow taken te stoppen in de activiteit TotalFlow Prep:
    1. Meld u bij TotalFlow Production Manager aan als beheerder.
    2. Klik in de menubalk op Bewerkingen..
    3. Selecteer op het tabblad Workflows de workflow waarbij u taken wilt indienen om te bewerken in TotalFlow Prep en klik op Workflow bewerken, het pictogram Workflow bewerken. Of klik met de rechtermuisknop op de workflow en selecteer Editor en eigenschappen....

De workflow wordt weergegeven in de Editor-pod van de workflow.

4. Sleep de activiteit TotalFlow Prep van de Activiteiten-pod naar de Editor-pod van de workflow.
    5. Sla de workflow op.

Wanneer de taak de activiteit TotalFlow Prep heeft bereikt, stopt de taak.

2. Ga als volgt te werk om de taak te bewerken:
    1. Selecteer de taak en klik op Meer en vervolgens op Prep... om TotalFlow Prep te starten.
      TotalFlow Prep wordt op een nieuw tabblad of in een nieuw venster in de browser geopend. De geselecteerde taak wordt geladen.
    2. De taakeigenschappen bewerken
    3. Klik in TotalFlow Prep op Bestand en sla de taak op.
      Uw wijzigingen worden opgeslagen en het browsertabblad of -venster van TotalFlow Prep wordt gesloten. Als Fout de status van de taak is, wordt de taak naar de volgende stap in de workflow verplaatst. Voor meer informatie over opslagopties, zie de documentatie TotalFlow Prep.
    U kunt ook TotalFlow Prep-voorinstellingen gebruiken als taakprofielen om de taken automatisch te verwerken zonder te stoppen en deze te wijzigen wanneer ze de activiteit TotalFlow Prep bereiken. De voorinstellingen zijn taaksjablonen die al zijn gedefinieerd in TotalFlow Prep en als zodanig kunnen worden gebruikt.
  3. Als u een taak automatisch wilt verwerken via een activiteit TotalFlow Prep, controleert u of u voorinstellingen heeft gedefinieerd in TotalFlow Prep. Voer daarna deze stappen uit:
    1. Open het eigenschappenvenster voor de activiteit TotalFlow Prep en klik op Taakstandaarden.
    2. Selecteer onder TotalFlow Prep-modus de optie Automatisch.
    3. Selecteer een TotalFlow Prep-voorinstelling in de lijst met profielen.
    4. Klik op OK.
    Wanneer de taak de activiteit TotalFlow Prep heeft bereikt, worden de eigenschappen verwerkt die zijn gedefinieerd in het geselecteerde profiel.