Werken met rapporten

TotalFlow Production Manager wordt geleverd met rapporten die u kunt gebruiken voor het inplannen van de capaciteit, meten en optimaliseren van de efficiëntie van de productie en het vaststellen van problemen.

TotalFlow Production Manager verzamelt gegevens over taakgebeurtenissen en printeractiviteiten en maakt op basis van die gegevens het rapport. U kunt de rapporten van TotalFlow Production Manager direct gebruiken, maar u kunt de rapporten ook aanpassen en zo uw eigen rapporten maken.

Met TotalFlow Production Manager kunt u het volgende doen:

• Rapporten bekijken
  • De standaardrapporten wijzigen en zo uw eigen rapporten maken
  • Rapporten opslaan en verwijderen
  • Rapporten exporteren naar PDF of CSV (kommagescheiden), die u vervolgens in een spreadsheetprogramma of een ander programma kunt afdrukken en indien nodig kunt bewerken.
  • Aangepaste rapporten aanmaken.

Belangrijk: Alle rapporten geven informatie op basis van de informatie die ontvangen wordt van de printers en controllers. Om die reden garandeert TotalFlow Production Manager niet dat de gerapporteerde waarden accuraat zijn.Acties van de gebruiker, zoals opmaak, pagina-uitzonderingen, taken wissen tijdens het afdrukken en andere kunnen een invloed hebben op de werkelijke cijfers. Ook printeracties, zoals het herstel van vastgelopen papier, kunnen een invloed hebben op de accuraatheid.