Taken zoeken in TotalFlow Production Manager

Taken die door workflows zijn aangemaakt en die in TotalFlow Production Manager zijn ingevoerd, worden weergegeven in de Alle taken-pod. Taken in de fase Afdrukken worden ook in de Wachtrijen-pod weergegeven, net zoals taken in de fase Voorbereiden, als ze via de activiteit Proefafdruk worden verwerkt.

Ga als volgt te werk om een taak te zoeken in het systeem:

• Als u de naam, de taak-id of andere informatie over de taak weet, kunt u het volgende doen:
    • De pod Alle taken sorteren op de gewenste eigenschap.
    • De pod Alle taken filteren op de gewenste eigenschap.
    • Zoek de Wachtrijen-pod op de ID of de naam van de taak.
  • Als u weet dat de taak is toegewezen aan een specifieke printer of printergroep, selecteer dan op de Bewerkingen-pagina de printer of printergroep waaraan de taak is toegewezen en klik vervolgens op Meer en selecteer de optie Ingediende taken tonen.