Instellingen voor het vijfde station wijzigen

In deze sectie leest u hoe u de instellingen voor het vijfde station van een taak kunt bewerken.
Vijfde station is een speciaal markeringsstation waar u de verschillende toners kunt selecteren die u wilt gebruiken. Dit biedt u de mogelijkheid om met een vijfde kleur af te drukken.

Ga als volgt te werk om de opties van Vijfde station in te stellen:

1. Open Editor taakeigenschappen.
  2. Klik links in het scherm op Vijfde station.
  3. Gebruik de weergegeven opties om de instellingen van Vijfde station aan te passen.
Opmerking: De Vijfde station-instellingen zijn alleen beschikbaar wanneer een Vijfde station-uitbreidingsset is geïnstalleerd op een ondersteunde configuratie.