Het aantal exemplaren voor een taak wijzigen

U kunt het aantal exemplaren in een taak wijzigen in het dialoogvenster Eigenschappen voor de taak en ook in de Alle taken-pod.
Volg deze stappen op om het aantal exemplaren voor een taak snel te wijzigen:
  1. Selecteer in de Alle taken-pod de taak en klik op Meer, of klik met de rechtermuisknop op de taak.
  2. Klik in de optielijst die verschijnt op Kopieën....
    Het dialoogvenster Aantal kopieën wordt weergegeven:
    Aantal exemplaren voor taak
  3. In het veld Kopieën voert u het aantal kopieën in dat u wilt afdrukken voor de taak.
  4. Klik op OK.
    Opmerking: Het maximale aantal kopieën dat u voor een taak kunt instellen in de Alle taken-pod is 9999. Om maximaal 32.767 exemplaren te kunnen afdrukken, stelt u de Kopieën-waarde in het dialoogvenster Eigenschappen voor de taak in en verstuurt u de taak naar een workflow die gekoppeld is aan een TotalFlow Print Server-apparaat.