Voorbedrukte of blanco pagina's toevoegen

U kunt voorbedrukte of blanco pagina's in een taak invoegen.
Ga als volgt te werk om een voorbedrukt of blanco pagina voor of na een pagina in een taak in te voegen:
  1. Ga naar Uitzonderingspagina's.
  2. Klik op Invoegen.
  3. Klik op Voor of Na en voer het paginanummer in het veld Pagina's in.
  4. Selecteer het papier uit de lijst Papier. Selecteer de waarde Standaardwaarde gebruiken als u hetzelfde papier als de taak wilt behouden.
  5. Voer in het veld Aantal vellen het aantal vellen in dat u wilt invoegen.
  6. Klik op Toevoegen.