Proefafdrukken maken

Het maken van een proefafdruk is het afdrukken van een kopie van de taak of van bepaalde pagina's om te controleren of er geen fouten in de afdruk zitten, waarna de gehele taak wordt afgedrukt.
Ga als volgt te werk om een proefafdruk van een taak te maken:
  1. Meld u bij TotalFlow Production Manager aan als beheerder.
  2. Klik in de menubalk op Bewerkingen..
  3. Selecteer op het tabblad Workflows de workflow waarbij u taken voor het maken van een proefafdruk wilt indienen en klik op Workflow bewerken, het pictogram Workflow bewerken. Of klik met de rechtermuisknop op de workflow en selecteer Editor en eigenschappen....
  4. Ga naar de pod Activiteiten, selecteer de activiteit Proefafdruk en klik op Kopiëren.
  5. Specificeer waarden voor de eigenschappen van Paginabereik voor voorvertoning afdrukken en Aangevraagde printer.
  6. Klik op OK.

U ziet de nieuwe activiteit in het gedeelte Aangepast van de Objecten-pod.

7. Sleep de nieuwe activiteit naar de workflow en zet de activiteit daar neer.
  8. Sla de workflow op.