Meerdere taken bewerken

U kunt dezelfde instelling toepassen op alle geselecteerde taken of deze verwijderen.
Controleer of er meerdere taken in de portlet zijn geselecteerd.
U kunt als volgt meerdere afdruktaken bewerken in de Editor taakeigenschappen:
  1. Klik op , het bewerkpictogram, om Editor taakeigenschappen te openen.
  2. Als u een instelling op alle geselecteerde taken wilt toepassen, wijzigt u de instelling en selecteert u het naastgelegen selectievakje.
  3. Als u een instelling wilt verwijderen die op alle taken is toegepast, deselecteert u het selectievakje.
Nadat u wijzigingen hebt aangebracht, kunt u ze verifiëren in de portlet waarin de taken zijn opgeslagen.