Back-ups maken en herstel uitvoeren

Om gegevensverlies in geval van een systeemstoring te voorkomen of om gegevens te kunnen terughalen, biedt TotalFlow Production Manager programma's voor het maken en terugzetten van back-ups.

Het back-upprogramma slaat de volgende gegevens op:

• Systeemgegevens zoals gebruikers, workflows en printers die in de database zijn opgeslagen
  • Controlebestanden zoals die welke voor headerpagina's worden gebruikt
  • Gebruikersgegevens zoals taakbestanden in de spoolmap
Mocht u ooit TotalFlow Production Manager opnieuw moeten installeren, dan kunt u met een herstelprogramma uw gegevens terugzetten. Van systeemgegevens en controlebestanden wordt altijd een back-up gemaakt en deze worden ook altijd teruggezet. Optioneel kunt u ook een back-up van gebruikersgegevens maken en deze later terugzetten.

Opmerking:
  1. U kunt de programma's voor back-up en terugzetten niet gebruiken om TotalFlow Production Manager van de ene naar de andere computer te kopiëren of te verplaatsen, tenzij de twee computers dezelfde hostnaam hebben. U kunt wel objecten van de ene computer naar een andere computer met een andere hostnaam kopiëren door ze op de eerste computer te exporteren en op de tweede te importeren.
  2. U kunt de programma's voor back-up en herstel niet gebruiken om een back-up te maken van gegevens van een versie van TotalFlow Production Manager en deze dan terug te zetten in een andere versie.