Subsets van pagina's afwerken

U kunt opgeven hoe een specifieke subset van pagina's moet worden afgewerkt.
Ga als volgt te werk om de afwerkingsopties voor subsets van pagina's te selecteren:
  1. Ga naar Uitzonderingspagina's.
  2. Klik op Subset.
  3. Voer in het veld Pagina's een getal of een bereik in om de pagina's voor de subset op te geven.
  4. Selecteer een van de waarden uit de lijst Nieten om op te geven hoe de subset moet worden geniet.
  5. Om de inserts samen met de pagina's van de subset te nieten, gaat u naar Invoegen. U kunt ervoor kiezen om alle inserts, alleen de inserts vóór de pagina's van de subset of alleen de inserts na de pagina's van de subset in te voegen.
  6. Selecteer een van de waarden uit de lijst Perforeren om op te geven hoe de subset moet worden geperforeerd.
    Opmerking: Dit veld is alleen beschikbaar wanneer dit wordt ondersteund door de printerconfiguratie.
  7. Selecteer een van de waarden uit de lijst Vouwtype om op te geven hoe de subset moet worden gevouwen.
    Opmerking: Dit veld is alleen beschikbaar wanneer dit wordt ondersteund door de printerconfiguratie.
  8. Klik op Toevoegen.