Printerlogboeken bekijken

U kunt de logboeken bekijken voor printers die zijn geconfigureerd in RICOH TotalFlow Producer.
Opmerking: Alleen gebruikers met de rol van Taakbeheerder hebben toegang tot het paneel Printers en kunnen printerlogboeken zien.
Printerlogboeken bekijken:
  1. Klik aan de rechterkant op , het pictogram Printers.
    Het deelvenster Printers wordt geopend.Deelvenster Printers
  2. Klik met de rechtermuisknop op een printer in de lijst en selecteer Printerlogboek... in het menu.
    U ziet het dialoogvenster Printerlogboek.Dialoogvenster Printerlogboek
  3. Om het logboek te doorzoeken, voert u de tekst die u wilt vinden in het zoekvak bovenaan het dialoogvenster in.
  4. Om de logboekvermeldingen te filteren op basis van het gebeurtenistype, selecteert u een waarde uit de lijst Type.
    U kunt de lijst met berichten beperken tot berichten die betrekking hebben op specifieke gebeurtenissen, zoals printerconnectiviteit, wijzigingen in de printerstatus of wijzigingen in de taakstatus.
  5. Om alleen logboekvermeldingen weer te geven die zich binnen een bepaald tijdsbereik hebben voorgedaan, selecteert u Aangepast onder Bereik en geeft u het aantal uren of dagen op onder Uitgegeven binnen.
    Bijvoorbeeld:
    • Als u berichten van het afgelopen uur wilt zien, stelt u de tijdsinterval in op 1 uur.
    • Als u berichten van de huidige dienst wilt zien, stelt u de tijdsinterval in op 8 uur.
    • Als u berichten van de afgelopen 2 weken wilt zien, stelt u de tijdsinterval in op 14 dagen.
    Opmerking: De waarde voor Uitgegeven binnen moet een geheel getal zijn. Als u berichten van de afgelopen 90 minuten wilt zien, stelt u de tijdsinterval in op 2 uur.
  6. Om het logboek als CSV-bestand te downloaden, klikt u op , het pictogram Instellingen en selecteert u Tabel exporteren naar CSV.
    De procedure voor het opslaan van het bestand hangt af van de webbrowserinstellingen.