Informatie van Printer weergeven

In het paneel Printers kunt u lade- en papierinformatie, inkt- of tonerniveaus en printergegevens bekijken voor de printers die voor uw account zijn geconfigureerd.
    Opmerking:
  • Alleen gebruikers met de rol van Taakbeheerder hebben toegang tot het paneel Printers en kunnen printergegevens zien.
  • De printerinformatie die beschikbaar is in het paneel Printers hangt af van de gegevens die door de printers worden verstrekt.
Informatie van printer weergeven:
  1. Klik aan de rechterkant op , het pictogram Printers.
    Het deelvenster Printers wordt geopend.Deelvenster Printers
  2. Klik op , het pictogram Papierladen, om informatie over de papierlade weer te geven.

U ziet het papier dat in de laden is geplaatst en het papierniveau voor elke lade:

Pictogram Papierniveau
    100–80%
    80–60%
    60–30%
    30–25%
    minder dan 25%
    minder dan 5%

Onderaan wordt ook een overzicht van de inkt- of tonerniveaus weergegeven.

3. Om inkt- of tonerinformatie weer te geven, klikt u op , het pictogram Inktniveaus.

U kunt de inkt- of tonerniveaus voor elke kleur zien. Er wordt een waarschuwings- of foutpictogram weergegeven wanneer de niveaus laag zijn:

Pictogram Inkt- of tonerniveau
    minder dan 25%
    minder dan 5%

4. Om printergegevens weer te geven, waaronder het printerpictogram, het IP-adres of de hostnaam en de printertaal, klikt u op , het pictogram Informatie.

U kunt klikken op , de knop Bewerken, om de printereigenschappen te wijzigen.