Klanten toevoegen

Definieer Klantobjecten om uw klantbedrijven weer te geven die taken bij u indienen om te verwerken. In een later stap voegt u gebruikers toe die bij die bedrijven horen voor medewerkers van uw klant, zodat zij taken kunnen indienen.
Om een klant toe te voegen:
  1. Klik in het linkerdeelvenster op Klanten.
  2. Klik op Klant toevoegen.
  3. Onder Klantgegevens voert u de bedrijfsgegevens van de klant in.
    Klik op , de helpknop voor eigenschappen, voor informatie over elk item.
  4. Vul het gedeelte E-mailadres voor indienen van taken in als u van plan bent om uw klanten opdrachten te laten indienen via e-mail. Gebruik dit gedeelte om een uniek e-mailadres in te stellen dat deze klant gebruikt om taken in te dienen.
    1. Om de klant toe te staan taken per e-mail in te dienen, laat u de optie Indienen van taken via e-mail uitschakelen geselecteerd. Schakel het selectievakje uit om deze optie uit te schakelen.
    2. Gebruik Aangepast invoegteken voor e-mail om het unieke e-mailadres voor deze klant verder aan te passen. U kunt het bijgewerkte e-mailadres zien in het veld E-mail voor indienen van taken.
      Klik op Help-knop, de helpknop voor eigenschappen, voor informatie over elk item.
  5. Klik op OK.
  6. Ga verder met de procedure om gebruikers aan deze klant toe te voegen.