Hotfolders bewerken

U kunt de eigenschappen van hotfolders bewerken in RICOH Account Administration.
Om hotfolders te bewerken, hebt u een gebruiker nodig met een Beheerder- rol in RICOH Account Administration.
  1. Klik in het linkerdeelvenster op Hotfolders.
    U ziet het tabblad Hotfolders:
  2. Klik met de rechtermuisknop op een hotfolder in de lijst en selecteer Bewerken:
  3. Bewerk de eigenschappen van de hotfolder in het venster met Hotfolder-eigenschappen dat wordt geopend.
    Zorg ervoor dat de nieuwe locatie van de hotfolder overeenkomt met die van een bestaande map.
  4. Als de hotfolderlocatie al verbonden is met een printer, selecteert u de optie Hotfolder printer en selecteert u vervolgens de digitale front-end en het printermodel. Op deze manier worden taken rechtstreeks naar de printer of het digitale front-end gestuurd waar de hotfolder zich bevindt.
      Belangrijk:
    • Om deze functie te kunnen gebruiken, moet eerder een hotfolder voor een printer zijn gedefinieerd. Raadpleeg de documentatie bij de printer voor informatie over het maken van een hotfolder van waaruit taken naar een printer worden verzonden.
    • Hotfolders kunnen niet met alle printers worden gebruikt. De lijst Printermodel is afhankelijk van het digitale front-end dat u hebt geselecteerd.
  5. Klik op OK.
  6. Als u meerdere instanties van RICOH Cloud Connector hebt, selecteert u de instantie die u wilt gebruiken met de hotfolder in het dialoogvenster RICOH Cloud Connector installeren en klikt u op OK.