Edge start niet op bij het installeren van RICOH Cloud Connector

Als Microsoft Edge uw standaardbrowser is en u het ingebouwde beheerdersaccount gebruikt, wordt de browser niet automatisch geopend wanneer u RICOH Cloud Connector installeert.

Als dit gebeurt, kunt u zich aanmelden met andere gebruikersaccountgegevens of uw standaardbrowser wijzigen in een andere browser, zoals Chrome of Firefox. Start vervolgens het installatieprogramma voor RICOH Cloud Connector opnieuw.