Standaard maateenheden instellen voor RICOH TotalFlow Producer

Met RICOH Account Administration kunt u de standaard lengte-eenheden kiezen die in RICOH TotalFlow Producer worden gebruikt om het paginaformaat te bepalen voor alle taken die uw gebruikers indienen.
U kunt als volgt standaard maateenheden instellen voor RICOH TotalFlow Producer:
  1. Klik in het linkerdeelvenster op Details.
  2. Klik op Details bewerken.
  3. Blader naar beneden naar TotalFlow Producer-instellingen.
  4. Klik onder Standaard meeteenheden op de pijl en selecteer een van de opties. Klik op , de helpknop voor eigenschappen, voor informatie over de opties.
      Opmerking:
    • RICOH TotalFlow Producer bepaalt het formaat van de eerste pagina van elke PDF-taak en gebruikt dit om de Papierformaat in de tabel Taken weer te geven.
    • RICOH TotalFlow Producer herkent standaard papierformaten, met een tolerantie van 5 punten. Als het formaat van de eerste pagina dicht bij een standaard papierformaat ligt, geeft RICOH TotalFlow Producer de standaard papiernaam weer. Anders wordt het werkelijke formaat van de eerste PDF-pagina weergegeven, in inches of in millimeters, afhankelijk van de lengte-eenheden die u hebt gekozen.