Gebruikers toevoegen aan klanten

Nadat u klanten hebt aangemaakt om uw cliënten te vertegenwoordigen, moet u een gebruiker toevoegen voor elke medewerker van uw klantbedrijven die taken indient op RICOH TotalFlow Cloud-toepassingen.
    Belangrijk:
  • Zorg ervoor dat u de namen en e-mailadressen hebt van de medewerkers die taken voor uw klant indienen voordat u begint.
  • Laat uw klant weten dat hun medewerkers een e-mailuitnodiging zullen ontvangen om zich aan te melden bij RICOH TotalFlow Cloud nadat u hen hebt toegevoegd.

Voeg als volgt een Gebruiker toe aan een Klant:

1. Klik in het linkerdeelvenster op Gebruikers.
  2. Kies een van deze opties:
    • Een nieuwe gebruiker toevoegen: klik op Gebruiker toevoegen in de rechterbovenhoek van het venster.
    • Een bestaande gebruiker kopiëren: klik met de rechtermuisknop op de rij voor een bestaande gebruiker en selecteer Dupliceren.
  3. Voer in het dialoogvenster de naam en het e-mailadres van de gebruiker in.
  4. Voor Type gebruiker kiest u Klant.
  5. Kies voor Bedrijfsnaam de naam van de klant die de klant vertegenwoordigt die deze gebruiker in dienst heeft.
  6. Voor Platformrol kiest u Klant.
  7. Bekijk de lijst met toepassingen en stel de juiste Toegang en rollen-waarden in voor deze gebruiker.
      Opmerking:
    • Klantgebruikers hebben geen toegang tot RICOH Account Administration.
  8. Klik op OK.
  9. Herhaal deze stappen totdat u alle gebruikers voor een bepaalde klant hebt aangemaakt.
  10. Vertel uw klant dat hun gebruikers-ID's zijn aangemaakt en stel voor dat zij hun e-mail controleren voor hun uitnodigingen om RICOH TotalFlow Cloud te gaan gebruiken.
    De gebruiker ontvangt een e-mail met de uitnodiging om zich aan te melden bij RICOH TotalFlow Cloud. De uitnodiging per e-mail is zeven dagen geldig.
      Opmerking:
    • Als de gebruiker zich niet aanmeldt voordat de e-mailuitnodiging verloopt, kunt u de uitnodiging opnieuw versturen. Klik met de rechtermuisknop op de gebruiker en kies Uitnodiging opnieuw verzenden.
  11. Help uw klanten vertrouwd te raken met de toepassing.

Wij stellen voor de gebruikers van de klant een koppeling naar dit onderwerp te sturen:

Als u bovendien het indienen van taken via e-mail instelt, stuur uw klanten dan hun aangepaste e-mailadres. Zo vindt u het e-mailadres voor het indienen van taken:

1. Open RICOH Account Administration.
    2. Klik op het tabblad Klanten.
    3. Zoek de klant en klik met de rechtermuisknop op de rij voor die klant.
    4. Selecteer E-mail voor indienen van taken opvragen.
    5. Klik in het dialoogvenster op Kopiëren en vervolgens op Sluiten.
      De e-mail voor het indienen van taken wordt naar uw klembord gekopieerd.
    6. Plak de e-mail in de e-mail of een ander document dat u met deze informatie naar uw klant wilt sturen.
      Gebruikers van klanten van RICOH TotalFlow Producer waarvoor u de optie voor het indienen van taken per e-mail hebt geactiveerd, kunnen ook hun aangepaste e-mailadres voor het indienen van taken krijgen door op het pictogram voor e-mail, het pictogram E-mailadres voor het indienen van taken ophalen te klikken.