Voor de eerste keer aanmelden bij RICOH TotalFlow Cloud

Wanneer uw account is aangemaakt, ontvangt u een e-mail van RICOH TotalFlow Cloud. Gebruik de knop in die e-mail om voor de eerste keer in te loggen.

Volg deze stappen om voor de eerste keer in te loggen op RICOH TotalFlow Cloud:
  1. Open de e-mail die u hebt ontvangen van RICOH TotalFlow Cloud.
  2. Klik op Inloggen bij uw account.
    Er wordt een browser geopend naar een pagina waar u uw wachtwoord kunt instellen.
  3. Typ een wachtwoord in de velden Nieuw wachtwoord en Wachtwoord bevestigen en klik vervolgens op wachtwoord maken.
    Wachtwoorden moeten minimaal acht tekens lang zijn en voldoen aan de criteria die op de pagina worden vermeld.
      Opmerking:
    • De uitnodiging per e-mail verloopt na zeven dagen. Als u op de koppeling klikt nadat de uitnodiging is verlopen, wordt er een foutpagina geopend en wordt er automatisch een nieuwe e-mailuitnodiging naar u gestuurd.
      Belangrijk: Klik alleen op de koppeling Uitnodiging opnieuw verzenden op die pagina als u niet binnen 15 minuten een nieuwe e-mail van RICOH TotalFlow Cloud ziet.
    • Als u andere problemen ondervindt bij het aanmaken van uw account neemt u contact op met uw beheerder met de vraag om uw uitnodiging opnieuw te versturen.