Handelsmerken

Het EFI-logo, Electronics For Imaging, Fiery en het Fiery-logo zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Electronics for Imaging, Inc. in de V.S. en/of sommige andere landen. EFI is een handelsmerk van Electronics for Imaging, Inc. in de V.S. en/of sommige andere landen.

Firefox is een geregistreerd handelsmerk van de Mozilla Foundation.

Google en Chrome zijn handelsmerken van Google Inc.

Java en alle op Java gebaseerde handelsmerken en logo's zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Oracle en/of diens gelieerde ondernemingen.

Linux is een geregistreerd handelsmerk van Linus Torvalds in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Microsoft, Windows, Windows Server, Windows Vista en Internet Explorer zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.

De juiste namen van de besturingssystemen van Windows zijn als volgt:

• Windows Server 2019:
    • Microsoft®Windows Server® 2019 Standard
    • Microsoft®Windows Server® 2019 Essentials
  • Windows Server 2022:
    • Microsoft®Windows Server® 2022 Standard
    • Microsoft®Windows Server® 2022 Essentials
  • Windows 10:
    • Microsoft® Windows 10 Pro
    • Microsoft® Windows 10 Enterprise
  • Windows 11:
    • Microsoft® Windows 11 Pro
    • Microsoft® Windows 11 Enterprise

OpenJDK is een handelsmerk van Oracle America, Inc. Java en OpenJDK zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Oracle en/of diens gelieerde ondernemingen. Copyright Oracle America, Inc.

RICOH TotalFlow™ Producer, RICOH InfoPrint Manager™ en RICOH Supervisor™ zijn handelsmerken van Ricoh Company, Ltd. in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Andere hierin gebruikte productnamen worden uitsluitend ter identificatie gebruikt en zijn mogelijk handelsmerken van hun respectievelijke eigenaars. Wij maken geen enkele aanspraak op deze merken.