Hotfolders maken

U kunt hotfolders maken in RICOH Account Administration.
Voordat u hotfolders maakt, moet u het volgende doen:
  • Zorg ervoor dat uw gebruiker een Beheerder-rol heeft in RICOH Account Administration.
  • Installeer en configureer RICOH Cloud Connector.
  • Maak een map aan op een computer waartoe RICOH Cloud Connector toegang heeft. De map moet in het netwerk worden gedeeld met lees/schrijftoegang.
  1. Klik in het linkerdeelvenster op Hotfolders.
    U ziet het tabblad Hotfolders:
  2. Klik op Hotfolder toevoegen rechtsboven op de pagina.
    U ziet het dialoogvenster Hotfolder toevoegen:
  3. Typ de naam van de hotfolder, een beschrijving met nuttige informatie over de hotfolder en de locatie van de map die u hebt gemaakt.
  4. Als de hotfolder al verbonden is met een printer, selecteert u de optie Hotfolder printer en selecteert u vervolgens de digitale front-end en het printermodel. Op deze manier worden taken rechtstreeks naar de printer of het digitale front-end gestuurd waar de hotfolder zich bevindt.
      Belangrijk:
    • Om deze functie te kunnen gebruiken, moet eerder een hotfolder op een printer zijn gedefinieerd. Raadpleeg de documentatie bij de printer voor informatie over het maken van een hotfolder op een printer.
    • Hotfolders kunnen niet met alle printers worden gebruikt. De lijst Printermodel is afhankelijk van het digitale front-end dat u hebt geselecteerd.
  5. Klik op OK.
  6. Als u meerdere instanties van RICOH Cloud Connector hebt, selecteert u de instantie die u wilt gebruiken met de hotfolder in het dialoogvenster RICOH Cloud Connector installeren en klikt u op OK.
    Belangrijk:
  • Als een connector wordt verwijderd of losgekoppeld, worden de bijbehorende hotfolders losgekoppeld. Wanneer u een nieuwe connector registreert, worden de hotfolders die werden losgekoppeld er automatisch aan gekoppeld.
  • Als u automatiseringen hebt die taken naar hotfolders sturen en die hotfolders worden losgekoppeld, krijgen de taken de status Fout.