Het tabblad Automatiseringen

Het tabblad Automatiseringen is beschikbaar met een RICOH TotalFlow Producer Advanced- of Trialabonnement. Hierop worden alle automatiseringen die voor uw account zijn aangemaakt en hun eigenschappen getoond, zoals: status, geschiedenis, of ze ingeschakeld zijn of niet, wie ze heeft aangemaakt of gewijzigd.

Tabblad Automatiseringen

Deze acties zijn beschikbaar op het tabblad Automatiseringen:

• Nieuwe automatiseringen maken

Klik op Automatisering maken en volg de aanwijzingen.

• De automatiseringsgeschiedenis bekijken

Selecteer een automatisering in de tabel Automatiseringen en klik op Laatst actief.

• De kolommen beheren die in de tabel worden weergegeven

Klik op Kolommen beheren en kies de kolommen die u wilt weergeven.