De RICOH Auto Color Adjuster activeren

1. Als het menuscherm RICOH Auto Color Adjuster niet wordt weergegeven, start u de toepassing via het pictogram RICOH (RICOH-pictogram) op het bureaublad.
  2. Klik op de knop Apparaatinstellingen (de knop Apparaatinstellingen).De knop Instellingen in het hoofddialoogvenster van RICOH Auto Color Adjuster
  3. Klik op Licentiebeheer Verbinding maken.Klik op [Licentiebeheer] > [Verbinding maken]
  4. Geef een naam op bij Systeemnaam.Een systeemnaam invoeren
  5. Als u de proxy-instellingen moet opgeven voor verbinding met internet, configureert u Proxy-instellingen.De [Proxy-instellingen] configureren
    1. Schakel het selectievakje Ik ga een proxyserver gebruiken. in.
    2. Geef het IP-adres of de hostnaam van de proxyserver op.
    3. Geef de poort van de proxyserver op en klik op PROXY TESTEN.
  6. Klik op CODE GENEREREN.
    Het aanmeldingsscherm wordt weergegeven.
  7. Voer een e-mailadres en wachtwoord in en klik op AANMELDEN.
  8. Als u meer dan een apparaat tegelijk bedient, geeft u een belanghebbende op en klikt u op Eenmalige code genereren.
  9. Klik op Kopiëren SLUITEN.
    De eenmalige code wordt naar het klembord gekopieerd.
  10. Plak de gekopieerde eenmalige code in het invoervak Eenmalige code en klik op VERZENDEN.
  11. Als er een bericht wordt weergegeven dat het verzenden is gelukt, klikt u op Sluiten WIJZIGINGEN OPSLAAN.