Problemen oplossen (Snelle kleuraanpassing)

In dit gedeelte wordt beschreven wat u moet doen als er een bericht wordt weergegeven in Snelle kleuraanpassing of als regelmatig NG wordt vermeld in Resultaten kleurverificatie.

Sluit het menuscherm en start Windows opnieuw wanneer het scherm Snelle kleuraanpassing niet verschijnt nadat u op het menuscherm op Snelle kleuraanpassing heeft geklikt. Als u dan het scherm Snelle kleuraanpassing nog steeds niet kunt openen vanaf het menuscherm, neemt u contact op met uw servicevertegenwoordiger.