De versie van RICOH Auto Color Adjuster bijwerken

Werk de RICOH Auto Color Adjuster bij op een computer als er een nieuwere versie van RICOH Auto Color Adjuster beschikbaar is gekomen.

Belangrijk:
  • Een back-upbestand met de instellingen is vereist als u een update gaat uitvoeren. Maak altijd een back-up voordat u een update uitvoert.

1. Maak een back-up van de instellingen. Voor meer informatie, zie Een back-up van de instellingen van RICOH Auto Color Adjuster maken.
  2. Download het installatieprogramma van de website van de fabrikant en bewaar het op de computer die wordt verbonden met het apparaat.
  3. Log in bij de computer met een gebruikersaccount met beheerdersrechten en sluit vervolgens alle toepassingen.
  4. Voer het gedownloade bestand AutoColorAdjusterSetup_Verxxx.msi uit.
      Opmerking:
    • XXX varieert afhankelijk van de datum waarop het bestand is vrijgegeven.
    De installatiewizard wordt weergegeven.
  5. Klik op Volgende.Installatie van RICOH Auto Color Adjuster
  6. Klik op Volgende.
  7. Klik op Installeren.
    De installatie begint.
  8. Als er een scherm verschijnt met de vraag of u de computer opnieuw wilt opstarten, klikt u op Ja.
  9. Als er een scherm verschijnt met de mededeling dat het bestand in gebruik is, geeft u aan dat u de toepassingen wilt afsluiten en opnieuw starten en klikt u op OK.
  10. Als de installatie klaar is, klikt u op Voltooid.
  11. Klik op Ja als er wordt gevraagd of u opnieuw wilt opstarten.
  12. Zet de instellingen terug. Voor meer informatie, zie De instellingen van RICOH Auto Color Adjuster herstellen.