Fouten bij het maken van back-ups en herstelbewerkingen

Gebruik dit gedeelte om problemen te identificeren en op te lossen die u kunt tegenkomen tijdens het maken van back-ups en het herstellen van gegevens.

Fout Oorzaak Resolutie
Het herstelproces is mislukt.
  • de toepassing heeft geen rechten om toegang te krijgen tot het back-upbestand of de map
  • het back-upbestand is ongeldig
  • er is een databasefout opgetreden
  • de schijf is vol
Als het herstelproces is mislukt, hebt u twee opties:
  1. Voltooi het herstelproces handmatig.
  2. Herstel de vorige instellingen handmatig.

U kunt als volgt het herstelproces voltooien of de vorige instellingen terugzetten:

1. Sluit de toepassing.
  2. Als u de vorige instellingen handmatig wilt terugzetten, gaat u naar C:\RicohAutoColorAdjuster\Temp\Backup\restore-yyyyMMdd-hhmmss en selecteert u alle submappen.
      Belangrijk:
    • De yyyyMMdd-hhmmss in de mapnaam moet overeenkomen met de yyyyMMdd-hhmmss in de naam van het back-upbestand dat u probeert te herstellen.
    • Als u de datum en tijd hebt gewijzigd of verwijderd uit de standaardnaam van het back-upbestand, moet het gedeelte yyyyMMdd-hhmmss in de mapnaam overeenkomen met de datum en tijd waarop het back-upbestand is gewijzigd.
  3. Als u de vorige instellingen handmatig wilt terugzetten, gaat u naar C:\RicohAutoColorAdjuster\Temp\Backup\rollback-yyyyMMdd-hhmmss en selecteert u alle submappen.
      Belangrijk:
    • De yyyyMMdd-hhmmss in de mapnaam moet overeenkomen met de yyyyMMdd-hhmmss in de naam van het back-upbestand met de instellingen die u probeert terug te zetten.
    • Als u de datum en tijd hebt gewijzigd of verwijderd uit de standaardnaam van het back-upbestand, moet het gedeelte yyyyMMdd-hhmmss in de mapnaam overeenkomen met de datum en tijd waarop het back-upbestand is gewijzigd.
  4. Kopieer alle geselecteerde submappen en plak ze op deze locatie: C:\RicohAutoColorAdjuster
  5. Ga naar C:\RicohAutoColorAdjuster\DB en verwijder het bestand ColorAdjustmentData.mv.db.
  6. Wijzig de naam van het bestand ColorAdjustmentData.backup in ColorAdjustmentData.zip.
  7. Pak de inhoud van het bestand ColorAdjustmentData.zip uit in de huidige map. Bij deze stap plaatst u het uitgepakte bestand ColorAdjustmentData.mv.db in de huidige map.
  8. Start de computer opnieuw op.
  9. Start de toepassing.
  10. Als u ervoor hebt gekozen om het herstelproces handmatig te voltooien, controleert u of uw instellingen zijn hersteld.
  11. Als u ervoor hebt gekozen om uw instellingen handmatig terug te zetten vóór het herstellen, controleert u of de instellingen zijn teruggezet.
  12. Als de gewenste instellingen zijn hersteld of teruggezet, verwijdert u de inhoud van de map C:\RicohAutoColorAdjuster\Temp\Backup.
  13. Herhaal de procedure als de gewenste instellingen niet zijn hersteld of teruggezet.

• het back-upbestand is beschadigd
  • het back-upbestand is gegenereerd met een oudere versie van de toepassing
  • Selecteer een geldig back-upbestand dat met de huidige versie van de toepassing is gemaakt.
  • U kunt als volgt een back-upbestand herstellen dat met een oudere versie van de toepassing is gemaakt:
    1. Installeer de versie van de toepassing die voor het maken van het back-upbestand wordt gebruikt.
    2. Gebruik die versie van de toepassing om uw back-upbestand te herstellen.
    3. Wanneer het herstelproces is voltooid, kunt u de toepassing upgraden.