Het servercertificaat maken voor Auto Color Adjuster

Voeg een SSL-certificaat toe om de toegang via het web extra te beveiligen. U kunt instellen dat het bericht Niet veilig niet wordt weergegeven bij toegang tot de server vanaf een clientcomputer.

Opmerking:
  • Er wordt een zelfondertekend certificaat gemaakt en gebruikt met deze instelling. Als u een officieel certificaat wilt gebruiken, volgt u de procedure in Apache voor het installeren van het certificaat.

1. Als het menuscherm RICOH Auto Color Adjuster niet wordt weergegeven, start u de toepassing via het pictogram RICOH (RICOH-pictogram) op het bureaublad.
  2. Klik op de knop Apparaatinstellingen (de knop Apparaatinstellingen).De knop Instellingen in het hoofddialoogvenster van RICOH Auto Color Adjuster
  3. Klik op Inst. server Auto Color Adjuster Maken en klik vervolgens op het bevestigingsscherm op OK.Het servercertificaat maken voor Auto Color Adjuster
  4. Voer een wachtwoord in van 8-64 alfanumerieke tekens van één byte en klik vervolgens op OK.
  5. Klik op OK.
    Er is nu een certificaat geïnstalleerd op de server.