Bestanden op meegeleverde USB-stick

Er wordt een USB-stick meegeleverd met het apparaat. In de onderstaande tabel wordt de mapstructuur van de stick beschreven, inclusief de bestanden die in elke map zijn opgeslagen:
    VOORZICHTIG:
  • Houd USB-geheugenopslagapparaten buiten het bereik van kinderen. Als een kind per ongeluk een USB-memorystick inslikt, moet u onmiddellijk een dokter raadplegen.
  • Bewaar het USB-geheugen op een veilige plek en zorg dat u het niet kwijtraakt.

Map Bestand Omschrijving
chart RACA_TestChart.pdf De documentgegevens die worden gebruikt voor Afstemming kleurmonster met behulp van de bijgeleverde monsters van kleurenwaaiers.
model MI_Calib_xxxxxxxx.mdl (xxxxxxxx geeft het serienummer van de scaneenheid aan.) Het bestand waarmee de waarde die is gemeten door het apparaat wordt geconverteerd naar kleurgegevens. Wordt gebruikt om het apparaat te configureren.
qca Deze map bevat de kleurenwaaiers voor het maken van een profiel dat kan worden gebruikt voor Snelle kleuraanpassing, evenals kleurenwaaiers voor kleurverificatie wanneer u 101 of meer waaiers registreert in Begininstellingen. Decomprimeer het bestand en gebruik het PDF-bestand met het nummer uit Begininstellingen.
chartPDF_Fogra.zip De kleurenwaaier voor kleurverificatie die wordt gebruikt om te verifiëren met Fogra is gecomprimeerd opgeslagen in dit bestand.
chartPDF_GRACoL.zip De kleurenwaaier voor kleurverificatie die wordt gebruikt om te verifiëren met GRACoL is gecomprimeerd opgeslagen in dit bestand.
chartPDF_JC.zip De kleurenwaaier voor kleurverificatie die wordt gebruikt om te verifiëren met JapanColor is gecomprimeerd opgeslagen in dit bestand.
chartPDF_Profile.zip Een gecomprimeerd bestand met de kleurenwaaiers voor het maken van een profiel.
sp sp_factorydef_xxxxxxxx.csv De standaardcorrectie-instellingen.
Lab_[cpxxxxxxxx_nn].xlsm Dit bestand kan worden gebruikt door een monteur van de klant als er een probleem is met het apparaat.