Gebruikte symbolen in de handleiding

De handleiding gebruikt de volgende symbolen:
Belangrijk:
Dit symbool geeft punten aan die uw aandacht vereisen wanneer u het apparaat gebruikt. Het geeft ook uitleg over waarschijnlijke oorzaken van papierfouten, schade aan originelen of zaken die kunnen leiden tot gegevensverlies.
Opmerking:
Dit symbool geeft aanvullende instructies over de apparaatfuncties en instructies over het oplossen van problemen aan.
Vet Vetgedrukt tussen vierkante haakjes geeft de namen van toetsen, menu's, menu-items, veldlabels, instellingen en knoppen aan.
[] Vierkante haakjes geven de namen van toetsen, menu's, menu-items, veldlabels, instellingen en knoppen aan.
Cursief Cursieve tekst wordt gebruikt voor variabelen die u moet vervangen door uw eigen gegevens.
Monospace Monospace type wordt gebruikt voor computerinvoer en bestandsnamen.
Regio A: voornamelijk Europa De verschillen tussen de functies van Regio A en Regio B-modellen worden aangegeven door twee symbolen voor Regio A en Regio B. Regio A verwijst voornamelijk naar Europa. Lees de informatie die wordt aangegeven door het symbool dat overeenkomt met de regio van het model dat u gebruikt.
Regio B: voornamelijk Noord-Amerika De verschillen tussen de functies van Regio A en Regio B-modellen worden aangegeven door twee symbolen voor Regio A en Regio B. Regio B verwijst voornamelijk naar Noord-Amerika. Lees de informatie die wordt aangegeven door het symbool dat overeenkomt met de regio van het model dat u gebruikt.