Een certificaat installeren op een clientcomputer

Een certificaat installeren op een clientcomputer:

1. Start een browser (Chrome) op de server en typ het IP-adres en het poortnummer in de adresbalk.Webbrowser

Gebruik de volgende notatie voor het invoeren van het IP-adres en poortnummer: https://(IP-adres):(poortnummer). Vergeet niet de dubbele punten (:) en punten (.) over te nemen.

Opmerking:
    • Als het poortnummer 80 is, kunt u ":" en het poortnummer weglaten.

Controleer bij Inst. server Auto Color Adjuster van Apparaatinstellingen of het IP-adres en poortnummer juist zijn.

2. Klik op Niet veilig in de adresbalk en klik op Certificaat is niet geldig.
  3. Klik op Details Exporteren.
  4. Geef de opslaglocatie op.
  5. Geef DER-encoded binary, single certificate(*.der) op bij Opslaan als type en klik op Opslaan.
  6. Klik op de knop Sluiten en sluit de browser.
  7. Kopieer het opgeslagen bestand naar een clientcomputer.
  8. Start een browser (Chrome) op de clientcomputer.
  9. Klik in Google Chrome op de knop Opties.Het menu Opties van Google Chrome
  10. Klik op Privacy en beveiliging Beveiliging Apparaatcertificaten beheren.
  11. Klik op Importeren Volgende.
  12. Klik op Bladeren..., selecteer het certificaatbestand en klik op Volgende.
  13. Selecteer Alle certificaten in het onderstaand archief opslaan en klik op Bladeren....
  14. Selecteer Vertrouwde basiscertificeringsinstanties en klik op OK.
  15. Klik op Volgende Voltooien.