Back-up/Terugzetten/Logboeken

Gebruik dit scherm om contact op te nemen met uw servicevertegenwoordiger als er een probleem is met het apparaat, de instellingen in Apparaatinstellingen of Begininstellingen te wijzigen, een andere computer te verbinden met het apparaat of andere bewerkingen uit te voeren.

Back-up/Terugzetten/Logboeken

Instellingsitem Beschrijving
Logboekverzameling Het kan zijn dat u het logboek moet controleren als u contact opneemt met uw servicevertegenwoordiger bij een probleem met het apparaat of in andere gevallen. Klik op Verzameling starten om te beginnen met het vastleggen van vermeldingen in het logboek.
Back-up maken van apps Hiermee maakt u een back-up van de instellingen op de computer die u momenteel gebruikt. Selecteer dit item als u de computer vervangt die is verbonden met het apparaat. Klik op Back-up maken om de locatie op te geven voor het opslaan van de gegevens.

Het wordt aangeraden om ook een back-up te maken als u de instellingen in Apparaatinstellingen of Begininstellingen wijzigt.

Apps herstellen Hiermee zet u de instellingen in de back-up terug op de nieuwe computer. Selecteer dit item nadat u de computer heeft vervangen die is verbonden met het apparaat. Klik op Bladeren... om het back-upbestand te selecteren en klik vervolgens op Starten.