Een back-up maken van de instellingen van RICOH Auto Color Adjuster en van het Kalibratiemodelbestand

1. Als het menuscherm RICOH Auto Color Adjuster niet wordt weergegeven, start u de toepassing via het pictogram RICOH (RICOH-pictogram) op het bureaublad.
  2. Klik op de knop Apparaatinstellingen (de knop Apparaatinstellingen).De knop Instellingen in het hoofddialoogvenster van RICOH Auto Color Adjuster
  3. Klik op Back-up/Terugzetten/Logboeken.Back-up/Terugzetten/Logboeken
  4. Klik op Back-up maken en geef de locatie op waar u het back-upbestand wilt opslaan.
  5. Klik op OK.
  6. Klik op Apparaatinstellingen en selecteer de bestandsnaam Kalibratiemodelbestand.Het [Kalibratiemodelbestand] selecteren
  7. Klik met de rechtermuisknop op Start en klik op Verkenner.Klik op [Start] > [Verkenner]
  8. Ga naar C:\RicohAutoColorAdjuster\Apps\EngController\cmodel en sla het bestand op voor het Kalibratiemodelbestand dat u heeft geselecteerd.