Als er een bericht wordt weergegeven (Snelle kleuraanpassing)

Bericht Oorzaak Oplossing en verwijzing
Ten minste één van de maximumdichtheden van C, M, Y of K voldoet niet aan de waarschuwingscriteria. De waaier is afgedrukt op een printer waarvoor aanpassing vereist is. Gebruik de aanpassingsfunctie van de printer om de tonerdichtheid aan te passen van de kleur die niet voldoet aan de waarschuwingscriteria. Pas de maximale afbeeldingsdichtheid aan als u een RICOH-printer gebruikt. Als u een andere printer gebruikt, past u de afdrukdichtheid aan.

Raadpleeg de handleiding van de printer voor meer informatie over het aanpassen van de printer.

De drempelwaarde is niet goed ingesteld. Klik op Drempel instellen op het scherm Begininstellingen en controleer of er een geschikte waarde is opgegeven.

Raadpleeg de RICOH Auto Color Adjuster: Installatiehandleiding. Als de fout blijft bestaan, moet u contact opnemen met uw servicevertegenwoordiger.

Kan het profiel niet registreren bij Command WorkStation (TM) of TotalFlow. Probeer het opnieuw vanaf het begin.Bel om service als dit foutbericht herhaaldelijk wordt weergegeven. U heeft de computer bediend terwijl het bericht Command WorkStation (TM) of TotalFlow wordt uitgevoerd.Raak de muis of het toetsenbord niet aan. op het scherm wordt weergegeven. Bedien de computer niet terwijl het bericht Command WorkStation (TM) of TotalFlow wordt uitgevoerd.Raak de muis of het toetsenbord niet aan. op het scherm wordt weergegeven.
De printer staat niet aan. Controleer of de printer is ingeschakeld.
Er kan geen verbinding met de DFE van de printer worden gemaakt via het netwerk of het netwerk is overbelast.
  • Controleer of het apparaat en de DFE van de printer zijn verbonden met het netwerk. Neem voor meer informatie over de netwerkomgeving contact op met de beheerder.
  • Start de DFE en de netwerkrouter opnieuw op.
De DFE van de printer wordt bediend vanaf een andere computer. Bedien de DFE van de printer niet bij gebruik van Snelle kleuraanpassing.
Als u meer dan een apparaat bedient, is de server niet toegankelijk vanaf een clientcomputer.
  • Controleer of de computer is aangesloten op het netwerk.
  • Start Windows opnieuw op de computer en server.
Kan het profiel niet registreren bij Command WorkStation (TM) of TotalFlow. Probeer het opnieuw vanaf het begin.Bel om service als dit foutbericht herhaaldelijk wordt weergegeven. Bij gebruik van Fiery wordt Naam kalibratieset niet correct geregistreerd in Begininstellingen Papier toevoegen. Kijk wat de naam is van de kalibratieset die is geregistreerd bij de DFE en controleer vervolgens of dit de naam is die is opgegeven bij Naam kalibratieset die is opgegeven bij Begininstellingen Papier toevoegen. Voor meer informatie, zie de RICOH Auto Color Adjuster: Installatiehandleiding.

Controleren welke kalibratieset is geregistreerd bij de DFE:

1. Klik in het menu Start op Fiery Fiery Command Workstation.
  2. Klik op Server Apparaatcentrum.
  3. Klik op ALGEMEEN Extra Calibrator.
  4. Geef Opnieuw kalibreren op en klik op Volgende.
  5. Kijk welke naam wordt weergegeven in het pop-upmenu Kalibratienaam.

U kunt de naam van de op de DFE geregistreerde kalibratieset ook controleren door te klikken op RESOURCES Profielen Importeren Uitvoer Kalibratie op het scherm Apparaatcentrum en vervolgens een nieuw, niet-geregistreerd ICC-profiel op te geven.

Kan het profiel niet registreren bij Command WorkStation (TM) of TotalFlow. Probeer het opnieuw vanaf het begin.Bel om service als dit foutbericht herhaaldelijk wordt weergegeven. Bij gebruik van Fiery wordt Servernaam DFE niet goed geregistreerd in Begininstellingen Waaier toevoegen/bewerken. Controleren of de Servernaam DFE correct is geregistreerd in Begininstellingen:
  1. Geef in het scherm Begininstellingen een combinatie op van Apparaatnaam en Papiernaam en klik vervolgens op Waaier bewerken.
  2. Controleer Servernaam DFE.

Voor meer informatie, zie de RICOH Auto Color Adjuster: Installatiehandleiding.

Kan het profiel niet registreren bij Command WorkStation (TM) of TotalFlow. Probeer het opnieuw vanaf het begin.Bel om service als dit foutbericht herhaaldelijk wordt weergegeven. Er wordt een DFE-systeem gebruikt waarvan niet kan worden gegarandeerd dat dit goed werkt.
  • Bij gebruik van Fiery: controleer of u een systeem gebruikt waarbij een normaal gebruik van Fiery kan worden gegarandeerd.
  • Bij gebruik van TotalFlow Print Server: controleer of u een systeem gebruikt waarbij een normaal gebruik van TotalFlow Print Server kan worden gegarandeerd.
Bij gebruik van Fiery is de printer die u gebruikt, geïnstalleerd met een systeem met een versie waarvan de juiste werking niet kan worden gegarandeerd. Controleer de versie van Fiery Command WorkStation die is geïnstalleerd op de computer.
Het wachtwoord op de DFE komt niet overeen met het wachtwoord dat in de database is geregistreerd. Zorg ervoor dat het wachtwoord op DFE overeenkomt met het wachtwoord in de database. Als de fout blijft bestaan, moet u contact opnemen met uw servicevertegenwoordiger.
Er is een nieuwere versie van TPS23 beschikbaar. Er is een nieuwere versie van ColorGATE Productionserver beschikbaar. RICOH Auto Color Adjuster werkt mogelijk niet goed na het bijwerken van ColorGATE Productionserver. U kunt onbedoelde updates van de toepassing voorkomen door het selectievakje Updatemelding uit te schakelen.
Het IP-adres dat is opgegeven in de begininstellingen is mogelijk onjuist. Controleer de instelling. Bij gebruik van Fiery wordt de IP-adres DFE die in Begininstellingen Waaier toevoegen/bewerken is geregistreerd onjuist opgegeven. Om te controleren of de IP-adres DFE op de juiste manier is geregistreerd in Begininstellingen.
  • Geef in het scherm Begininstellingen een combinatie op van Printernaam en Papiernaam en klik vervolgens op Waaier bewerken.
  • Controleer of de IP-adres DFE juist is gespecificeerd.

Voor meer informatie, zie de RICOH Auto Color Adjuster: Installatiehandleiding.

De naam van de kalibratie-instelling die is opgegeven in de begininstellingen is mogelijk onjuist. Controleer de instelling. Bij gebruik van Fiery wordt Naam kalibratieset niet correct geregistreerd in Begininstellingen Papier toevoegen. Kijk wat de naam is van de kalibratieset die is geregistreerd bij de DFE en controleer vervolgens of dit de naam is die is opgegeven bij Naam kalibratieset die is opgegeven bij Begininstellingen Papier toevoegen. Voor meer informatie, zie de RICOH Auto Color Adjuster: Installatiehandleiding.

Controleren welke kalibratieset is geregistreerd bij de DFE:

1. Klik in het menu Start op Fiery Fiery Command Workstation.
  2. Klik op Server Apparaatcentrum.
  3. Klik op ALGEMEEN Extra Calibrator.
  4. Geef Opnieuw kalibreren op en klik op Volgende.
  5. Kijk welke naam wordt weergegeven in het pop-upmenu Kalibratienaam.

U kunt de naam van de geregistreerde kalibratieset ook controleren door te klikken op RESOURCES Profielen Importeren Uitvoer Kalibratie op het scherm Apparaatcentrum en vervolgens een nieuw, niet-geregistreerd ICC-profiel op te geven.

Het wachtwoord of de servernaam die is opgegeven in de begininstellingen is mogelijk onjuist. Controleer de instelling. Bij gebruik van Fiery wordt de Servernaam DFE of DFE-wachtwoord die in Begininstellingen Waaier toevoegen/bewerken is geregistreerd onjuist opgegeven. Controleren of de Servernaam DFE en DFE-wachtwoord op de juiste manier zijn geregistreerd in Begininstellingen:
  • Geef in het scherm Begininstellingen een combinatie op van Printernaam en Papiernaam en klik vervolgens op Waaier bewerken.
  • Controleer of de Servernaam DFE en DFE-wachtwoord juist zijn gespecificeerd.

Voor meer informatie, zie de RICOH Auto Color Adjuster: Installatiehandleiding.

Beoordeling is mislukt. Probeer het opnieuw vanaf het begin.Bel om service als dit foutbericht herhaaldelijk wordt weergegeven. Er is een verkeerde kleurenwaaier gebruikt. Controleer of de juiste kleurenwaaier is afgedrukt. Controleer of het nummer van de kleurenwaaier juist is:
  1. Geef in het scherm Begininstellingen een combinatie op van Apparaatnaam en Papiernaam en klik vervolgens op Details.
  2. Controleer ID profileringswaaier.

Voor meer informatie, zie de RICOH Auto Color Adjuster: Installatiehandleiding.

De kleurenwaaier is niet goed gescand. Leg de kleurenwaaier op de juiste manier in het apparaat. Voor meer informatie, zie Een origineel of kleurenwaaier in de papierlade plaatsen.
Er is een tijdelijke storing opgetreden en de waaier is niet goed gescand.
  • Zet het apparaat uit en vervolgens weer aan. Voor meer informatie, zie Het apparaat aan- en uitzetten.
  • Sluit Snelle kleuraanpassing, Afstemming kleurmonster, Colorimetrie en de apparaatinstellingen af als deze toepassingen actief zijn en start ze vervolgens opnieuw vanaf het menuscherm. Als alleen het menuscherm wordt weergegeven, start u RICOH Auto Color Adjuster opnieuw.
Beoordeling is mislukt. Probeer het opnieuw vanaf het begin.Bel om service als dit foutbericht herhaaldelijk wordt weergegeven. Als u meer dan een apparaat bedient, is de server niet toegankelijk vanaf een clientcomputer.
  • Controleer of de computer is aangesloten op het netwerk.
  • Start Windows opnieuw op de computer en server.

Als de fout blijft bestaan, moet u contact opnemen met uw servicevertegenwoordiger.

Kan het profiel niet maken. Probeer het opnieuw vanaf het begin.Bel om service als dit foutbericht herhaaldelijk wordt weergegeven. Er is een time-out opgetreden in de verbinding voordat er een profiel is gemaakt.
  • Controleer of de ColorGATE Productionserver draait.
  • Als REST niet actief is, klik u op Opties REST Server... Server starten in het menu ColorGATE Productionserver.
  • Start Windows opnieuw op. Als u een clientcomputer gebruikt, moet u Windows ook op de server opnieuw starten.
Een andere toepassing gebruikt het bestand met een extensie zoals IT8 en ICC die wordt gebruikt bij het maken van een profiel. Sluit alle andere toepassingen af als u Snelle kleuraanpassing gaat gebruiken.

Als de fout blijft bestaan, moet u contact opnemen met uw servicevertegenwoordiger.

De aanpassing wordt uitgevoerd, ondanks dat het verschil tussen pagina's de waarschuwingscriteria overschrijdt.

Gebruik de aanpassingsfuncties van de printer om de afbeeldingskwaliteit aan te passen.

In het geval van een Ricoh-apparaat voert u de volgende functies uit.

[02 Apparaat: Afbeeldingskwaliteit] - [0201 Aanpassing van afbeeldingskwaliteit uitvoeren] - [01: Afb.dichtheid aanpassen]

Als het geen apparaat van Ricoh is, gebruikt u de aanpassingsfuncties van de printer om het verschil tussen pagina's te verminderen.

De waaier is afgedrukt op een printer waarvoor aanpassing vereist is. Stel de printer af volgens de instructies in het bericht.

Raadpleeg de handleiding van de printer voor meer informatie over het aanpassen van de printer.

De drempelwaarde is niet goed ingesteld. Klik op Drempel instellen op het scherm Begininstellingen en controleer of er een geschikte waarde is opgegeven. Voor meer informatie, zie de RICOH Auto Color Adjuster: Installatiehandleiding.

Als de fout blijft bestaan, moet u contact opnemen met uw servicevertegenwoordiger.

De aanpassing wordt uitgevoerd, ondanks dat het verschil op een pagina de waarschuwingscriteria overschrijdt.

Gebruik de aanpassingsfuncties van de printer om de afbeeldingskwaliteit aan te passen.

In het geval van een Ricoh-apparaat voert u de volgende functies uit.

[02 Apparaat: Afbeeldingskwaliteit] - [0201 Aanpassing van afbeeldingskwaliteit uitvoeren] - [02: Dichtheidsverschil bij afdrukken: Haaks op invoer]

[10 Dichtheidsverschil bij afdrukken: Haaks op invoer]

Als het geen apparaat van Ricoh is, gebruikt u de aanpassingsfuncties op de printer om de ongelijkmatige dichtheid op een pagina te verminderen.

De waaier is afgedrukt op een printer waarvoor aanpassing vereist is. Stel de printer af volgens de instructies in het bericht.
De drempelwaarde is niet goed ingesteld. Klik op Drempel instellen op het scherm Begininstellingen en controleer of er een geschikte waarde is opgegeven. Voor meer informatie, zie de RICOH Auto Color Adjuster: Installatiehandleiding.

Als de fout blijft bestaan, moet u contact opnemen met uw servicevertegenwoordiger.

Scannen is mislukt. Er is een verkeerde kleurenwaaier gebruikt. Controleer of de juiste kleurenwaaier is afgedrukt. Controleer of het nummer van de kleurenwaaier juist is:
  1. Geef in het scherm Begininstellingen een combinatie op van Apparaatnaam en Papiernaam en klik vervolgens op Details.
  2. Controleer ID profileringswaaier.

Voor meer informatie, zie de RICOH Auto Color Adjuster: Installatiehandleiding.

De kleurenwaaier is niet goed gescand. Leg de kleurenwaaier op de juiste manier in de lade van het apparaat. Voor meer informatie, zie Een origineel of kleurenwaaier in de papierlade plaatsen.
Er is een tijdelijke storing opgetreden en de waaier is niet goed gescand.
  • Zet het apparaat uit en vervolgens weer aan. Voor meer informatie, zie Het apparaat aan- en uitzetten.
  • Sluit Snelle kleuraanpassing, Afstemming kleurmonster, Colorimetrie en de apparaatinstellingen af als deze toepassingen actief zijn en start ze vervolgens opnieuw vanaf het menuscherm. Als alleen het menuscherm wordt weergegeven, start u RICOH Auto Color Adjuster opnieuw.
    Opmerking:
  • Volg de instructies in het bericht als er andere berichten worden weergegeven.