Het scherm Apparaatinstellingen weergeven

Configureer de instellingen voor de apparaten en computers via het scherm Apparaatinstellingen van RICOH Auto Color Adjuster.
  1. Als het menuscherm RICOH Auto Color Adjuster niet wordt weergegeven, start u de toepassing via het pictogram RICOH (RICOH-pictogram) op het bureaublad.
  2. Klik op de knop Apparaatinstellingen (de knop Apparaatinstellingen).De knop Instellingen in het hoofddialoogvenster van RICOH Auto Color Adjuster