Het scherm Beheerconsole gebruiken

Voer in de adresbalk van uw browser het IP-adres en het poortnummer van de computer in om het scherm Beheerconsole weer te geven.

Voor meer informatie, zie De Beheerconsole starten in een webbrowser.

De pagina Beheerconsole
1. Locatie:
Selecteer de locatie van de grafiek die u wilt weergeven. Een locatie verwijst naar een groep printers die zijn geregistreerd in Begininstellingen. Selecteer Alles om alle printers weer te geven.
2. Datumbereik:
Geef de periode op waarvoor u gegevens wilt uitzetten in een grafiek.
3. Weergave wijzigen:
Geef aan of u een grafiek wilt weergeven voor elk printermodel of voor elk papiertype.
4. Afdrukconditie:
Selecteer de kleurenwaaier die u wilt weergeven in de grafiek:
  • JC Digital 2011 Coated, Wedge: voor het bepalen van de kleurreproduceerbaarheid in Japan Color 2011 Coated op basis van de meetresultaten van de Japan Color controlestrook (54 kleuren) en het gemiddelde van vier metingen van dezelfde kleuren
  • ISO12647-8 Coated V3 F51: voor het bepalen van de kleurreproduceerbaarheid in Fogra51 op basis van de meetresultaten van Fogra Media Wedge V3 (72 kleuren) en het gemiddelde van vier metingen van dezelfde kleuren
  • Verify GRACoL2013, Wedge: voor het bepalen van de kleurreproduceerbaarheid in GRACoL2013 op basis van de meetresultaten van de Digital Press controlestrook 2013 (84 kleuren) en het gemiddelde van vier metingen van dezelfde kleuren
  • Simple Gray Scale, Wedge 2013: bevestigt de kleurreproduceerbaarheid van Simple Grayscale op basis van de meetresultaten van de Digital Press controlestrook 2013 (gemiddelde van 84 kleuren × 4 sets).
  • ISO12647-8:2021 Coated V3 F51: bevestigt de kleurreproduceerbaarheid van ISO 12647-8:2021 [VPC] gebaseerd op de meetresultaten van Fogra Media Wedge (gemiddelde van 72 kleuren × 4 sets).
5. Beheerconsole/ Begininstellingen
Klik hier om te wisselen tussen de schermen Beheerconsole en Begininstellingen.
6. Pictogram voor selecteren van weergavetaal (de knop [Weergavetaal])
Klik hierop om een andere weergavetaal te kiezen. U kunt kiezen uit Engels, Japans, Duits, Frans, Spaans, Nederlands of Italiaans.
7. Pictogram voor software die in gebruik is (de knop [Software in gebruik])
Klik hierop om te zien welke software wordt gebruikt.
8. Pictogram voor weergeven van handleiding (de knop [Help])
Klik hierop om de handleiding weer te geven.
9. Exporteren
Klik hierop om een rapportbestand op te slaan in CSV-indeling.
10. Opslaan
Klik hierop om de waarde bij te werken na het wijzigen van Datumbereik:.
11. Grafiek
De waarden die overeenkomen met de instellingen die zijn opgegeven bij Locatie:, Weergave wijzigen:, Datumbereik: en Afdrukconditie: worden weergegeven in een waaier met de datum als de horizontale as. Zie De waaier lezen voor meer informatie over de waaier.
12. Printernaam:
De printer die is geregistreerd op de geselecteerde Locatie:. U kunt de grafiek verfijnen door het selectievakje van de printer uit te vinken om de bijbehorende gegevens te verbergen in de grafiek.
13. Papier om weer te geven:
Hier wordt het Papier om weer te geven: dat is geregistreerd voor de Locatie: die u heeft geselecteerd. U kunt de waaier verfijnen door het selectievakje Papier om weer te geven: uit te vinken om de bijbehorende gegevenspunten te verbergen in de waaier.