Logbestanden verzamelen met LogCollector

Gebruik dit gedeelte om logbestanden te verzamelen met LogCollector. LogCollector maakt deel uit van de RICOH Auto Color Adjuster.

Het wordt aanbevolen om bestanden te verzamelen met LogCollector als er problemen optreden tijdens het gebruik van de bureaubladtoepassing. Het is echter verplicht om logbestanden te verzamelen met LogCollector als een van de volgende situaties zich voordoet:

• U kunt de RICOH Auto Color Adjuster niet starten.
  • Er is een fout opgetreden in de bureaubladtoepassing tijdens het gebruik van een van de dialoogvensters Snelle kleuraanpassing, Afstemming kleurmonster of Colorimetrie.
      Belangrijk:
    • Als u RICOH Auto Color Adjuster opnieuw start of andere acties in de toepassing uitvoert nadat de fout is opgetreden, is het logbestand mogelijk niet relevant.

Logbestanden verzamelen met LogCollector:

1. Als u de logbestanden op de standaardlocatie wilt opslaan, gebruik dan het bestand LogCollector.exe.
    1. Ga op uw lokale schijf naar C:\RicohAutoColorAdjuster\inst\LogCollector.
    2. Dubbelklik op LogCollector.exe.
      Uw logbestand wordt opgeslagen in PACK-indeling op C:\RicohAutoColorAdjuster\Temp.
  2. Als u de locatie wilt selecteren waar de logbestanden moeten worden opgeslagen of als u de logbestanden wilt verwijderen nadat ze zijn verzameld, gebruik dan Command Prompt.
    1. Open Verkenner.
    2. Typ in de adresbalk van Verkenner C:\RicohAutoColorAdjuster\inst\LogCollector en druk op Enter.
    3. Vervang in de adresbalk van Verkenner het huidige mappad door cmd. Druk op Enter.
      Er wordt een opdrachtpromptvenster geopend.
    4. Typ in het opdrachtpromptvenster LogCollector.exe [--output uitvoer mappad] [--move], waarbij --output en --move optionele parameters zijn:
      • --output is een optionele parameter waarmee de uitvoerlocatie kan worden opgegeven. Voeg direct na de parameter het mappad toe. Als het mappad spaties bevat, gebruik dan aanhalingstekens voor het hele pad.
      • --move is een optionele parameter die de toepassing activeert om te proberen de sporen van de schijf te verwijderen als het logbestand is verzameld.
    5. Het logbestand in PACK-indeling wordt opgeslagen onder het geselecteerde pad van de uitvoermap.