Inst. server Auto Color Adjuster configureren

Wijzig het IP-adres en het poortnummer van de computer die wordt gebruikt als de server. Gebruik deze procedure als u de gegevens moet wijzigen die u hebt opgegeven tijdens het installeren van RICOH Auto Color Adjuster.
U kunt als volgt de Inst. server Auto Color Adjuster configureren:
  1. Als de toepassing RICOH Auto Color Adjuster niet wordt weergegeven, dubbelklikt u op het RICOH-bureaubladpictogram (RICOH-pictogram) om de toepassing te starten.
  2. Selecteer in het dialoogvenster RICOH Auto Color Adjuster de knop Instellingen (knop Instellingen).
  3. Selecteer Inst. server Auto Color Adjuster in het linkerdeelvenster.
  4. Voer de IP-adres in.
    1. Voer in het dialoogvenster Opdrachtpromptipconfig | find "IPv4" in en druk op Enter.
      De IPv4-adressen worden weergegeven.
    2. Voer in Inst. server Auto Color Adjuster IP-adres het IP-adres in uit het dialoogvenster Opdrachtprompt (beschikbaar in het LAN-netwerk). Neem voor meer informatie contact op met uw systeembeheerder.
  5. Voer de Poortnummer in.
    1. Ga naar het dialoogvenster Opdrachtprompt, typ netstat -nao | find "TCP    0.0.0.0:" | find "LISTEN" en druk op Enter.
        Belangrijk:
      • Wanneer u de opdracht netstat -nao | find "TCP    0.0.0.0:" | find "LISTEN" typt, moet u ervoor zorgen dat er vier spaties tussen TCP en 0.0.0.0: staan.
      Zodra de opdracht is uitgevoerd, ziet u vijf kolommen.
    2. Als 0.0.0.0:8080 niet wordt weergegeven in de tweede kolom met lokale adressen, controleert u of 8080 is ingevuld in het veld Poortnummer.
    3. Als 0.0.0.0:8080 wordt weergegeven in de tweede kolom met lokale adressen, kiest u een geheel getal groter dan 1024 en kleiner dan 65535 dat niet wordt weergegeven na de dubbele punt. Voer in Inst. server Auto Color Adjuster Poortnummer de gekozen waarde in die niet na de dubbele punt wordt weergegeven.
      Voorbeeld: als 0.0.0.0:18024 niet wordt weergegeven in de tweede kolom met lokale adressen, voert u 18024 in.
  6. Selecteer Opslaan.
  7. Start de RICOH Auto Color Adjuster opnieuw op.