De instellingen van RICOH Auto Color Adjuster en het Kalibratiemodelbestand terugzetten

1. Als het menuscherm RICOH Auto Color Adjuster niet wordt weergegeven, start u de toepassing via het pictogram RICOH (RICOH-pictogram) op het bureaublad.
  2. Klik op de knop Apparaatinstellingen (de knop Apparaatinstellingen).De knop Instellingen in het hoofddialoogvenster van RICOH Auto Color Adjuster
  3. Klik op Apparaatinstellingen Bladeren....[Apparaatinstellingen] > [Bladeren]
  4. Geef het bestand op dat u heeft opgeslagen.
  5. Klik op Back-up/Terugzetten/Logboeken.Klik op [Back-up/Terugzetten/Logboeken]
  6. Geef de locatie op waar u het back-upbestand wilt terugzetten en klik op Starten.Klik op [Start]
  7. Als het terugzetten is voltooid, klikt u op Afsluiten.