Procedure bij vervangen van computer

In dit gedeelte wordt de procedure beschreven voor het vervangen van de computer die met het apparaat is verbonden.
  1. Maak een back-up van de gegevens (op de computer die nu wordt gebruikt). Voor meer informatie, zie Een back-up van de gegevens maken.
  2. Installeer de toepassing (op de nieuwe computer die u gaat gebruiken). Zie RICOH Auto Color Adjuster downloaden en installeren, De Fiery Command WorkStation verkrijgen en Ghostscript installeren voor meer informatie.
  3. Verbind het apparaat met de computer (de nieuwe computer). Voor meer informatie, zie Het apparaat verbinden met de computer.
  4. Zet de gegevens terug (op de nieuwe computer). Voor meer informatie, zie Herstellen van de gegevens.
  5. Activeer het product of de producten (op de nieuwe computer). Zie De RICOH Auto Color Adjuster activeren en de ColorGATE-gebruikersdocumentatie voor meer informatie.
  6. Verwijder de toepassing (op de oude computer). Voor meer informatie, zie De toepassingen verwijderen.