Als er een fout wordt gemeld in het Scanresultaat

Als er een fout wordt gemeld in Scanresultaat na het scannen van de waaier voor colorimetrie, controleert u de onderstaande tabel voor de foutcode en gaat u te werk zoals daar wordt beschreven.
Fout in het gescande resultaat

Foutcode Oorzaak Oplossing en verwijzing
02XX0002

04XX0003

04XX0009

04XX000A

(XX staat voor een hexadecimaal getal tussen 00–ff)

Er is een systeemfout opgetreden. Start Windows opnieuw op.
02XX0004

(XX staat voor een hexadecimaal getal tussen 00–ff)

Er is een onverwachte fout opgetreden. Neem contact op met uw servicevertegenwoordiger. Verzamel zo nodig het logboek van het apparaat.

Voor meer informatie raadpleegt u Automatisch logboeken verzamelen of Handmatig logboeken verzamelen.

02010007 De doelmap is verwijderd. Geef de juiste map op in Geef doelmap op. onder Meet- en opslaginst..
02020008 Er bestaat al een bestand met de opgegeven naam in de doelmap.
  • Verplaats of verwijder het bijbehorende bestand uit de map die is opgegeven in Geef doelmap op. onder Meet- en opslaginst..
  • Geef de juiste bestandsnaam op in Bestandsnaam onder Meet- en opslaginst.. U kunt geen naam opgeven als er meer dan 1 colorimetriewaaier wordt opgegeven. In dat geval krijgen de bestanden automatisch namen die bestaan uit (naam van waaier)+(mmdd).
0402000C Er is een fout opgetreden op het apparaat. Lees het bericht en ga te werk zoals daar wordt beschreven.

Voor meer informatie, zie Bij foutberichten (alle functies).

Herstart het apparaat en Windows nadat de fout is verholpen op het apparaat.

0403000C Waaier scannen mislukt. Scan de waaier opnieuw. Als de fout blijft optreden, drukt u de waaier opnieuw af in het midden van het papier en scant u de opnieuw afgedrukte waaier.
00010006 Het bestand met meetresultaten wordt niet uitgevoerd nadat u een aangepaste waaier hebt gescand. Dit probleem treedt op omdat de ID van de gescande waaier niet overeenkomt met de ID van de waaier die u selecteert om te scannen in het dialoogvenster Colorimetrie. Scan een waaier waarvan de waaier-ID overeenkomt met de ID van de waaier die u selecteert om te scannen in het dialoogvenster Colorimetrie.
020F0007 Nadat u de doelmap voor het opslaan van het bestand met meetresultaten hebt geselecteerd, is het veld Geef doelmap op. weer leeg. Selecteer de doelmap opnieuw. Als de fout blijft bestaan, moet u contact opnemen met uw servicevertegenwoordiger.
0403000D De gescande waaier komt niet overeenkomt met de waaier die u selecteert om te scannen in het dialoogvenster Colorimetrie. Selecteer in het dialoogvenster Colorimetrie een waaier die overeenkomt met de kaart in de papierlade.
Time-outfout tijdens colorimetrie Er is een papierstoring of ander probleem opgetreden tijdens het scannen van een origineel. Los het probleem op het apparaat op.

Als de fout blijft bestaan, moet u contact opnemen met uw servicevertegenwoordiger.

Fout bij maken van colorimetriebestand