Installatieprocedure

In dit gedeelte wordt de installatieprocedure beschreven die moet worden uitgevoerd na de fysieke installatie van het apparaat.

Belangrijk:
  • Als u de Fiery Command WorkStation en de ColorGATE Productionserver heeft geïnstalleerd, sluit u het apparaat met de twee meegeleverde USB-kabels aan op de computer. Volg deze volgorde omdat anders het apparaatstuurprogramma niet goed wordt herkend.
  • Bij een configuratie met meerdere apparaten configureert u eerst Apparaatinstellingen, Scaninstellingen en Begininstellingen voor de server en daarna voor de cliëntcomputer. U kunt ook vanaf de server Begininstellingen voor alle apparaten tegelijk configureren.

1. Installeer de RICOH Auto Color Adjuster. Voor meer informatie, zie De RICOH Auto Color Adjuster instellen.
  2. Installeer de Fiery Command WorkStation. Voor meer informatie, zie De Fiery Command WorkStation verkrijgen.
      Opmerking:
    • De Fiery Command WorkStation is alleen vereist als u een Fiery DFE gebruikt. Als u de TotalFlow Print Server of een andere DFE gebruikt, hoeft u de Fiery Command WorkStation niet te installeren.
  3. Stel de ColorGATE Productionserver in.
    1. Open ColorGATE Support (https://support.colorgate.com) website in een webbrowser en installeer de ColorGATE Productionserver.
    2. Activeer de ColorGATE Productionserver.
    3. Configureer de ColorGATE Productionserver. Voor meer informatie, zie De REST-server van de ColorGATE Productionserver configureren.
      Opmerking:
    • Raadpleeg de ColorGATE-gebruikersdocumentatie voor informatie over het installeren en activeren van de ColorGATE Productionserver.
    • Werk de ColorGATE Productionserver niet bij, aangezien de RICOH Auto Color Adjuster mogelijk niet goed werkt.
    • U kunt de ColorGATE Productionserver installeren vóór de Fiery Command WorkStation.
  4. Installeer de GPL Ghostscript. Voor meer informatie, zie Installatie van GPL Ghostscript .
  5. Verbind het apparaat en de computer met de twee USB-kabels.
  6. Configureer de Apparaatinstellingen en de Scaninstellingen. Voor meer informatie, zie Het scherm Apparaatinstellingen weergeven.
  7. Configureer de Begininstellingen. Voor meer informatie, zie Het scherm Begininstellingen weergeven.
    1. Selecteer Locaties beheren om de locatie-instellingen te configureren.
    2. Selecteer Printers beheren om de printerinstellingen te configureren.
    3. Selecteer Papierbeheer om de papierinstellingen te configureren.
    4. Selecteer Waaier toevoegen om een kleurenkaart toe te voegen.
    5. Selecteer Drempel instellen om de beoordelingscriteria van de Snelle kleuraanpassing te wijzigen.
    6. Selecteer Diversen om de locatie waar profielen worden opgeslagen te wijzigen.