Automatisch logboeken verzamelen

In dit gedeelte wordt de procedure beschreven die u moet volgen wanneer uw servicevertegenwoordiger u vraagt automatisch een logboek te verzamelen. Een logboek kan overigens ook in andere situaties handig zijn.

Opmerking:
  • Het logboek bevat geen gegevens of persoonlijke gegevens aan de hand waarvan een persoon kan worden geïdentificeerd.

Automatisch logboeken verzamelen:

1. Als het scherm RICOH Auto Color Adjuster nog niet wordt weergegeven, klikt u op het RICOH-pictogram (RICOH-pictogram) op het bureaublad om het te starten.
  2. Klik op de knop Apparaatinstellingen (de knop Apparaatinstellingen).Klikken op de knop Apparaatinstellingen
  3. Klik op Back-up/Terugzetten/Logboeken.Klikken op de knop [Back-up/Herstellen/Logboek]
  4. Klik in de sectie Logboekverzameling op Verzameling starten.
  5. Geef een bestandsnaam en locatie op, en sla het logboek op.
    Het logboek wordt opgeslagen als een ZIP-bestand.
  6. Klik op OK Terug naar beginscherm.