Toepassingen die nodig zijn voor het gebruik van het apparaat

Om het apparaat te gebruiken, installeert u de volgende toepassingen op de computer die via de meegeleverde USB-kabels is verbonden met het apparaat.
Toepassing Omschrijving
RICOH Auto Color Adjuster Speciale toepassing met de functies Snelle kleuraanpassing, Afstemming kleurmonster en Colorimetrie.
Fiery Command WorkStation

Versie: 6.8.0.514 of hoger

Toepassing vereist om de functie Snelle kleuraanpassing van de RICOH Auto Color Adjuster te gebruiken. De Fiery Command WorkStation wordt gebruikt om profielen automatisch te registreren tijdens het gebruik van een Fiery DFE.
ColorGATE Productionserver

Versie: 23.00, Build: 15040 of later

Toepassing vereist om de functie Snelle kleuraanpassing van de RICOH Auto Color Adjuster te gebruiken. De ColorGATE Productionserver wordt gebruikt om automatisch profielen te genereren, en de gebruiker hoeft hier niets mee te doen.
GPL Ghostscript

Versie: 9.27

Toepassing vereist om de oorspronkelijke gegevens (PDF) te converteren naar afbeeldingsgegevens in TIFF-formaat met behulp van de functie Afstemming kleurmonster van de RICOH Auto Color Adjuster. De gebruiker hoeft niets te doen met de GPL Ghostscript.
    Opmerking:
  • Werk de ColorGATE Productionserver en de Fiery Command WorkStation niet bij, aangezien de RICOH Auto Color Adjuster dan mogelijk niet goed werkt.
  • Zie Computervereisten voor de vereisten waaraan de computer waar u de toepassingen op gaat installeren aan moet voldoen.
  • Zie Installatieprocedure voor meer informatie over het installeren van de toepassingen.