RICOH Auto Color Adjuster verwijderen

Opmerking:
  • Als u de instellingen van de RICOH Auto Color Adjuster wilt behouden zodat u ze bijvoorbeeld kunt gebruiken als u de toepassing opnieuw installeert, maakt u een back-up van de instellingen voordat u de toepassing verwijdert. Zie Een back-up van de instellingen van RICOH Auto Color Adjuster maken voor meer informatie over het maken van een back-up.

De RICOH Auto Color Adjuster verwijderen:

1. Log in bij de computer met een gebruikersaccount met beheerdersrechten.
  2. Sluit alle toepassingen.
  3. Selecteer Start Instellingen Apps.
  4. Selecteer RICOH AutoColorAdjuster en vervolgens Installatie ongedaan maken.
  5. Selecteer Installatie ongedaan maken.
    Verwijdering wordt gestart. Als er een scherm verschijnt met de vraag of u de computer opnieuw wilt opstarten, selecteert u Ja.
  6. Selecteer Ja als er wordt gevraagd of u opnieuw wilt opstarten.