De colorimetriewaaier controleren

Gebruik in het gedeelte Colorimetrie de waaiers met verschillende papierformaten en verschillende kleurvakken om de kleuren te meten die door de printer worden gegenereerd.

De colorimetriewaaier controleren

Opmerking:
  • Op de lijst met colorimetriewaaiers zijn onder andere "IT8.7-3", "IT8.7-4/ IT8.7-4 Random", "IT8.7-5/ TC1617", "ECI2002/ ECI 2002 Random", "Idealliance Control Strip 2009" en "Idealliance Control Wedge 2014" vermeld. Gebruik een van de waaiers op de lijst bij het meten van de doelkleur in de norm waaraan u wilt voldoen.
  • Wanneer u een kleurenwaaier met een aangepast kleurenschema gebruikt, maak dan een informatiebestand van de kleurenwaaier aan. Dit is een tekstbestand waarin het papierformaat en de kleurvakken op de waaier worden gespecificeerd. Voeg deze toe aan de lijst. Voor meer informatie, zie de RICOH Auto Color Adjuster: Gebruikershandleiding.

Controleer de gegevens van de waaier voor colorimetrie:

1. Klik op Colorimetrie op uw computer.Klik op [Colorimetrie]
  2. Schakel het selectievakje in van de waaier voor colorimetrie en klik op de knop Informatie (de knop Informatie).De waaier selecteren en op de knop Informatie klikken
  3. Controleer de colorimetriewaaier.De waaier voor colorimetrie controleren