De Fiery Command WorkStation verbergen

Als de Fiery Command WorkStation is bijgewerkt, werkt de RICOH Auto Color Adjuster mogelijk niet goed. Het wordt daarom aangeraden het pictogram Fiery Software Manager in het systeemvak van de taakbalk te verbergen om onverwachte updates te voorkomen.

Om de Fiery Command WorkStation te verbergen:

1. Klik in het systeemvak van de taakbalk op de knop Indicator (Indicator-knop).Indicatorknop op de taakbalk
  2. Klik met de rechtermuisknop op de knop Fiery Software Manager.Op de knop [Fiery Software Manager] klikken
  3. Klik op Afsluiten.[Fiery Software Manager] afsluiten
  4. Klik op Start Fiery Fiery Software Manager.[Fiery Software Manager] starten
  5. Als het updatescherm wordt weergegeven, klikt u op het pictogram Voorkeuren. Dit pictogram kunt u kiezen nadat u op Bijwerken heeft geklikt.Klikken op de knop [Voorkeuren]
  6. Schakel het selectievakje Starten bij inloggen uit en sluit het venster.Het selectievakje [Starten bij inloggen] uitschakelen
  7. Start Windows opnieuw en controleer of de knop niet meer wordt weergegeven in het systeemvak van de taakbalk.