Het apparaat verbinden met de computer

Sluit het apparaat met de twee meegeleverde USB-kabels aan op de computer.

Belangrijk:
  • Gebruik alleen de USB-kabels die bij het apparaat zijn meegeleverd. Ricoh kan alleen een juiste werking van het apparaat garanderen als dit via de meegeleverde USB-kabels wordt verbonden met uw computer.
  • Gebruik geen USB-verlengsnoer of -hub.
  • Gebruik de USB 3.0- en USB 2.0/2.1-poorten op de computer. U kunt ook twee USB 3.0-poorten gebruiken, aangezien de USB 3.0-poort USB 2.0/2.1 ondersteunt.

Het apparaat verbinden met de computer:

1. Zorg ervoor dat het aan/uit-lampje van het apparaat uit is.Aan/Uit-indicatielampje
  2. Als het lampje brandt, zet u het apparaat uit met de aan/uit-schakelaar aan de linkerzijde van het apparaat.Aan/uit-schakelaar
  3. Sluit de USB-kabel aan op de USB 3.0-poort aan de linkerzijde van het apparaat.USB-poorten
  4. Sluit de USB-kabel aan op de USB 3.0-poort van de computer.
  5. Sluit de USB-kabel aan op de USB 2.0-poort aan de linkerzijde van het apparaat.
  6. Sluit de USB-kabel aan op een USB 2.0/2.1- of USB 3.0-poort van de computer.
  7. Zorg dat de stekker goed in het stopcontact zit.
  8. Zet het apparaat uit met de aan/uit-schakelaar aan de linkerzijde van het apparaat.Aan/uit-schakelaar