Licentiebeheer

Instellingsitem Beschrijving
Verbinding met licentiebeheersysteem Klik op Verbinding maken nadat de installatie van RICOH Auto Color Adjuster is voltooid en registreer een wachtwoordcode.
Laatste licentiegeg. toepassen Hiermee werkt u de licentiegegevens bij wanneer u op Toepassen klikt na het vernieuwen van de licentie.
Licentiegegevens Hier ziet u de licentie-ID, beschikbare functies en andere licentiegegevens. Als de licentie niet is geregistreerd, wordt dit aangegeven in een bericht.