De instellingen van RICOH Auto Color Adjuster herstellen

Herstel de instellingen van RICOH Auto Color Adjuster.
  1. Als het menuscherm RICOH Auto Color Adjuster niet wordt weergegeven, start u de toepassing via het pictogram RICOH (RICOH-pictogram) op het bureaublad.
  2. Klik op de knop Apparaatinstellingen (de knop Apparaatinstellingen).De knop Instellingen in het hoofddialoogvenster van RICOH Auto Color Adjuster
  3. Klik op Back-up/Terugzetten/Logboeken.Back-up/Terugzetten/Logboeken
  4. Geef de locatie op waar u het back-upbestand wilt terugzetten en klik op Starten.Het bestemmingspad opgeven
  5. Als het terugzetten is voltooid, klikt u op Afsluiten.