Workflow van Afstemming kleurmonster

Scan of laad een kleurmonster en scan vervolgens de proefafdruk van een document (PDF) op het apparaat. Vergelijk en match vervolgens hun kleuren met behulp van Afstemming kleurmonster. Gebruik het ICC-profiel dat wordt gegenereerd tijdens de kleurafstemming om het document af te drukken met kleuren die zo nauwkeurig mogelijk overeenkomen met de kleuren van het kleurmonster.
  1. Als u de opgeslagen oorspronkelijke gegevens en het opgeslagen perfecte voorbeeld hebt, laadt u ze.
  2. Als u niet beschikt over de opgeslagen oorspronkelijke gegevens en het opgeslagen perfecte voorbeeld, bereidt u de originele PDF en het kleurmonster voor.
    1. Druk het document af op papier (genereer een hard copy van het document).Het document afdrukken
    2. Selecteer Afstemming kleurmonster en geef het document weer in de toepassing.De functie Afstemming kleurmonster starten en het document weergeven in de toepassing
    3. Leg het kleurmonster op de papierlade van het apparaat en scan het in Afstemming kleurmonster.
  3. Leg de hard copy van het document dat u in stap heeft afgedrukt op het apparaat en scan het in Afstemming kleurmonster.Het afgedrukte document scannen
  4. Voer kleurafstemming uit in Afstemming kleurmonster en sla het profiel op.
  5. Optioneel: Sla de oorspronkelijke gegevens en de perfecte voorbeeldgegevens op.
  6. Registreer het profiel bij een DFE en druk het document vervolgens af aan de hand van het profiel.Het profiel registreren bij een DFE en het document afdrukken met het nieuwe profiel
    De kleuren worden afgestemd op het monster en het document wordt afgedrukt.